ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Στις εκβολές του Δούναβη ανατινάχθηκε από αδέσποτη ουκρανική νάρκη ένα γεωγραφικό σκάφος !!

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ !!! ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ … Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΕΚΒΑΛΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ !!! ΝΑΙ , ΑΛΛΑ Ο ΔΟΥΝΑΒΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ !!!

ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΤΟ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ !!!

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΦΟΥ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥΣ !!!

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΕΔΟΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΞΕΙΝΟ ΠΟΝΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ !!!

 

Δίκαιο πολέμου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Διεθνούς Δικαίου και ιδιαίτερα της Σύμβασης της Χάγης κάθε εμπόλεμη χώρα που εγκαθιστά θαλάσσιο ναρκοπέδιο οφείλει να ανακοινώσει αυτό σε όλα τα πλοία ουδέτερων χωρών που πρόκειται να διαπλεύσουν την περιοχή, καθιστώντας αυτή εμπόλεμη ζώνη. Η ενημέρωση αυτή γίνεται δια του Υπουργείου Εξωτερικών προς στους Πρεσβευτές των ουδέτερων Χωρών προς αποτροπή κινδύνων πολέμου.

Σημειώνεται πως οι Γερμανοί δεν σεβάστηκαν πάντοτε τη διάταξη αυτή, περιοριζόμενοι να χαρακτηρίζουν και στους δύο Παγκόσμιους Πολέμους μεγάλη θαλάσσια έκταση πέριξ της Αγγλίας ως απαγορευμένες περιοχές εντός των οποίων τα υποβρύχιά τους εγκατέλειπαν νάρκες.

………………………………………………………..
Ουκρανικό γεωγραφικό σκάφος ανατινάχθηκε από νάρκη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις εκβολές του Δούναβη
………………..
………………..
Το μικρό γεωγραφικό σκάφος “Shlyakhovich” της Κρατικής Υδρογραφικής Υπηρεσίας της Ουκρανίας ανατινάχθηκε από νάρκη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις εκβολές του Δούναβη, δήλωσε ο στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αμυντικού Ελέγχου της Ρωσίας.
.
«Έτσι, στις 28 Ιουλίου 2022, ενώ μετρούσε τα βάθη του διαδρόμου στις εκβολές του ποταμού Δούναβη , ένα μικρό γεωγραφικό σκάφος , το Shlyakhovich ανατινάχθηκε σε μια ουκρανική νάρκη παρασυρόμενη», είπε ο στρατηγός.
.
Τόνισε ότι η απειλή βομβαρδισμού και ο υψηλός κίνδυνος ναρκών που δημιουργεί το επίσημο Κίεβο δεν επιτρέπουν στα πλοία να πάνε ελεύθερα στην ανοιχτή θάλασσα.
…………………………….

………………………………………………………………….https://alfeiospotamos.gr/2022

Post a Comment

0 Comments