ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Όταν η δημοκρατία οδηγείται στο απόσπασμα…

  

Γιατί οι ψυχοπαθείς διαπράττουν εγκλήματα; όλα έχουν να κάνουν με το μυαλό τους, όλα ξεκινούν από τον εγκέφαλό τους, διότι υπάρχει ένα «ελάττωμα» που δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Ο βασικός λόγος που οι ψυχοπαθείς παρουσιάζουν εγκληματικές συμπεριφορές δεν είναι η έλλειψη συναισθήματος αλλά η επιθυμία για ανταμοιβή από τις πράξεις τους.

Είναι άραγε «ψυχοπαθείς» ορισμένοι διευθυντές, δικηγόροι, πολιτικοί και επιστήμονες; η απάντηση θα μπορούσε να είναι «ναι» αν χρησιμοποιήσουμε έναν ορισμό ο οποίος χαρακτηρίζει άτομα που είναι συνήθως έξυπνα και ιδιαίτερα χαρισματικά, αλλά εμφανίζουν μια χρόνια αδυναμία να αισθάνονται ενοχή, τύψεις ή άγχος για οποιαδήποτε από τις πράξεις τους.

Είναι άνθρωποι που χρησιμοποιούν την χειραγώγηση, την βία και τον εκφοβισμό για να ελέγχουν τους άλλους και να ικανοποιούν εγωιστικές ανάγκες.

Και γεννάται το ερώτημα: είναι ψυχοπαθείς οι «Έλληνες πολίτικοι»;

Η οικονομική και κοινωνική τραγωδία που περνά σήμερα ο ελληνικός λαός, μας καλεί να ψάξουμε για να ανακαλύψουμε τα αίτια της συμφοράς του. Είναι μεγάλο λάθος να ρίχνουμε την ευθύνες στους ξένους.

Αυτοί που αυτοαποκαλούνται «Έλληνες πολιτικοί», αυτοί και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας. Αν ασχοληθεί κάποιος σοβαρά με το ψυχοπνευματικό περιεχόμενο όλων αυτών θα διαπιστώσει ότι τρέφουν άσβεστο μίσος και απέχθεια για τον ελληνικό λαό.

Ποιοι έριξαν την πατρίδα μας στα βράχια; οι Έλληνες πολιτικοί δεν ήταν αυτοί που εξώθησαν σε αυτοκτονία χιλιάδες Έλληνες; δεν είναι αυτοί που έπαιρναν τα ατελείωτα δάνεια από τους ξένους τοκογλύφους; αυτοί οι ίδιοι δεν μας σκλάβωσαν για 100 χρόνια εκχωρώντας την εθνική μας κυριαρχία; αυτοί δεν διέλυσαν την οικονομία και τον παραγωγικό ιστό της χώρας και εξευτέλισαν τον θεσμό της ελληνικής δικαιοσύνης, τοποθετώντας ανάξια πρόσωπα σε υπεύθυνες θέσεις;

Η γλώσσα που χρησιμοποιούν δεν αποτυπώνει μόνο την ψυχική τους κατάσταση, αλλά αποτελεί και ένα μέσο εξαπάτησης της κοινωνίας, αποφασίζουν ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει, άλλα λένε στα προεκλογικά τους προγράμματα και άλλα πράττουν όταν βγουν στην κυβέρνηση.

Οι Έλληνες πολιτικοί εμφανίζονται ψυχολογικά διαταραγμένοι, διότι αυτό που τους διακρίνει είναι ο παθολογικός ναρκισσισμός, η διγλωσσία, και η αλαζονεία, μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ψέμα. Πιστεύουν και οι ίδιοι τα ψέματα που λένε και αυτός είναι ο λόγος που τους κάνει πάρα πολύ επικίνδυνους.

Θυμηθείτε πόσοι «ηγέτες» γειτονικών χωρών δεν πτοήθηκαν από επερχόμενους κινδύνους, αρνούμενοι να απομακρυνθούν από την αγαπημένη τους εξουσία, λέγοντας ψέματα στους λαούς τους για ανύπαρκτους ατομικούς εξοπλισμούς, προκειμένου να εμπλέξουν την χώρα τους σε πολέμους.

Πόσοι χθεσινοί και σημερινοί δικτάτορες δεν διστάζουν να δολοφονήσουν με χημικά γυναικόπαιδα και άμαχους;

Αναλογιστείτε ποιοι είναι αυτοί οι «ηγέτες» που αποφασίζουν να μαστιγώνονται γυναίκες μέχρι θανάτου, να τις καίνε ζωντανές ως μάγισσες, για να διατηρήσουν οι καρδινάλιοι την εξουσία τους. Και όλα αυτά κάτω από τα αδιάφορα βλέμματα του «δυτικού πολιτισμού».

Παρατηρήστε όμως και τους δικούς μας ηγέτες, πολιτικούς, μεγαλοδημοσιογράφους ή μεγαλοεπιχειρηματίες. Ο τρόπος ομιλίας τους που δεν αποδέχεται αντιρρήσεις, με πόσο πείσμα αρνούνται κάθε υπόνοια δικού τους λάθους και πόσα ψέματα μας «σερβίρουν» καθημερινά, χωρίς να φοβούνται ούτε την αγανάκτηση, ούτε την επερχόμενη τιμωρία.

Πολλοί πολιτικοί θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου, πιστεύουν ότι οι δικαστικές αποφάσεις δεν τους αφορούν και ζουν στον δικό τους φανταστικό κόσμο. Μπερδεύουν την πραγματικότητα με το ψέμα και ζουν σε μια κατάσταση που δεν είναι απολύτως ρεαλιστική, παίζουν το θέατρο του παραλόγου και στο τέλος το πιστεύουν και οι ίδιοι.

Δεν λείπουν και οι θεατρινισμοί συναισθημάτων, όπως ο έντονος θυμός για δήθεν προσωπικές προσβολές από τους πεινασμένους για εξουσία «ηγέτες» μας.

Αφού δεν μπορούμε να τους κλείσουμε σε ψυχιατρεία τουλάχιστον ας μην τους ψηφίζουμε, διότι την ευθύνη για την κομματική φαυλοκρατία την φέρει ο ίδιος ο λαός, οι ίδιοι πολίτες που κατοικούν σε αυτήν την χώρα που ονομάζεται Ελλάς, αφού με την ψήφο τους συντηρούσαν επί τόσα χρόνια και ακόμα συντηρούν.

Το αποτέλεσμα είναι ότι χρεοκόπησε η χώρα συνολικά και όχι μόνο η οικονομία, με αυτονόητο επακόλουθο την απώλεια της κυριαρχίας μας. Για την πορεία αυτή ευθύνονται όσοι μας κυβέρνησαν και αποδείχθηκαν ανίκανοι, διότι δεν κατάφεραν και δεν ήθελαν να προασπίσουν το δημόσιο συμφέρον πάνω από την υπηρεσία των πολιτικών σκοπιμοτήτων τους.

Με ποιο τρόπο κατάφεραν να πραγματοποιήσουν όλα αυτά; κολακεύοντας τον λαό και γλείφοντας τον ψηφοφόρο, κατασκευάζοντας και μοιράζοντας ψευδαισθήσεις, αυτές ακριβώς που σήμερα καταρρέουν.

Εμείς λοιπόν φέραμε τη χώρα στο θλιβερό σημείο που βρίσκεται σήμερα, διότι εμείς το επιτρέπουμε. Οι κυβερνήσεις, τα κόμματα, οι πολιτικές ηγεσίες, οι συνδικαλιστές, τα μέσα ενημέρωσης, οι κοινωνικοί παράγοντες ούτε θέλησαν αλλά και ούτε προσπάθησαν να βάλουν τις φωνές τη στιγμή που το πλοίο έπλεε προς το παγόβουνο με την ορχήστρα να παίζει…..

Εμείς έως πότε θα τους ανεχόμαστε;

Αυτό που βιώνουμε έως και σήμερα δεν είναι δημοκρατία αλλά επαίσχυντη ολιγαρχία μέσω της κομματοκρατίας κάτω από το κάλυμμα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.

Η δημοκρατία οδηγείται στο απόσπασμα… η υποδούλωση της δικαιοσύνης και η υποταγή όλων των αρχών, απειλούν τα θεμέλια της δημοκρατίας. Το ερώτημα είναι αν υπάρχουν ικανές και δίκαιες πολιτικές δυνάμεις ώστε να στηρίξουν την κάθαρση για την αποκατάσταση του κράτους δικαίου.

Υπάρχουν δυνάμεις για να σώσουν την Ελλάδα;

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις είναι η μοναδική νομική εκπροσώπηση του κυρίαρχου έθνους-γένους όπου ο Έλληνας πολίτης από υπήκοος-υπάκουος της εταιρείας Ελληνική Δημοκρατία Α.Ε. γίνεται ο ιδιοκτήτης της χώρας μας Ελλάς.

Η Ελλήνων Συνέλευσις είναι το δρομολόγιο, είναι η λεωφόρος, είναι το όχημα του κάθε Έλληνα και αυτή την φορά πάλι το έθνος των Ελλήνων ανεβαίνει στις εκλογές με τον δικό του πολιτικό φορέα.

Γιατί λοιπόν ψηφίζουμε ‘’Ελλήνων Συνέλευσις’’;

Γιατί είναι εδώ για κάθε Έλληνα πολίτη που επιθυμεί το κοινό δίκαιο, την ισότητα, την ελευθερία, την δικαιοσύνη για κάθε άνθρωπο που πρέπει να θυμηθεί ότι είναι άνθρωπος και του αξίζει ανθρώπινη πολιτεία.

Ενωμένοι όλοι και με τον αποδεδειγμένο πλούτο και με βάση το αξιακό σύστημα, θα εγκαθιδρύσουμε την πολιτεία που αξίζει σε όλους μας.

Γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να αναλάβουμε οι ίδιοι την διακυβέρνηση της ιερής μας χωράς Ελλάς, να μην επιτρέψουμε ποτέ ξανά σε κανέναν να μας καταδυναστεύει και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων πολιτεία από εμάς για εμάς!!

‘’ΔΑΕΙΡΑ‘’



 

 

Post a Comment

0 Comments