ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Τι κρύβει ο Ταγίπ Ερτογάν πίσω από τις λέξεις ... ;

Ακόμη μία φορά ανενόχλητος ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν  χρησιμοποίησε το βήμα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για να εξαπολύσει επίθεση κατά της Ελλάδας με απίστευτα ψεύδη σχετικά με θανάτους μεταναστών στο Αιγαίο. 

 «Παρακολουθούμε το πώς θάβουν αυτούς τους αθώους, καημένους από τα ελληνικά φεριμπότ στη θάλασσα. Στο Αιγαίο, πώς τους θάβουν στη Μεσόγειο, Έτσι; Τα παρακολουθούμε» δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος πρόεδρος, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η Τουρκία είναι αυτή που διασώζει τους μετανάστες. Όπως είπε, ως μουσουλμάνοι «εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις του ισλαμισμού ».

Με παραληρηματικού τύπου  αφήγημα ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, ισχυρίζεται ότι η Ελλάδα ευθύνεται για πνιγμούς παιδιών  στο Αιγαίο και απάνθρωπες επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών. Τα πιο κάτω  πρόσφατα βίντεο αποδομούν παντελώς τα ψεύδη του Τούρκου Προέδρου. 

Μηταράκης από τον Έβρο: Οι Τούρκοι έσπρωξαν δια της βίας τους μετανάστες προς το ελληνικό έδαφος 

«Δεν τους έδωσαν το δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση για άσυλο», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου από τον Έβρο - «Παρείχαμε ιατρική περίθαλψη, είναι όλοι καλά στην υγεία τους»

16 Αυγ 2022


Βίντεο με πλάνα από την τουρκική ακτοφυλακή «να προωθεί βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και της Κοινής Δήλωσης της ΕΕ» ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης. (Διαθέσιμο, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022).
Όπως σημειώνει ο υπουργός, το βίντεο «γυρίστηκε από έναν πρόσφυγα που σώθηκε από την Ελλάδα» και αποτελεί «περαιτέρω απόδειξη της εργαλειοποίησης των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία». ΑΠΕ-ΜΠΕ/Social Media Νότη Μηταράκη

Βίντεο με την τουρκική ακτοφυλακή να προωθεί βίαια μετανάστες προς την Ελλάδα

  5 Οκτ 2022


Ο  συνεχής διασυρμός της Ελλάδος από την Τουρκία, καταδυκνύει την παντελή απουσία του Υπουργείου Εξωτερικών της χώρας μας. Οχι μόνο τώρα, αλλά ποτέ δεν είχαμε Υπουργείο Εξωτερικων, ούτε Υπουργό Εξωτερικών που να υποστηρίζει τα εθνικά μας συμφέροντα, τα σύνορα μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα . 
Προτεκτοράτο των μεγάλων δυνάμεων  η Ελλάδα.  Αγγλία, Ρωσια ,Γαλλία  κάνουν εξωτερική πολιτική για την Χώρα μας από την αρχή της Ίδρυσης του Νεοσύστατου Ελληνικού Κράτους, με γνώμονα τα δικά τους συμφέροντα και όχι της Ελλάδας και των Ελλήνων. Αφήνουν  τον Ερντογάν να εργαλειοποιεί επί της ουσίας  αυτή τη στιγμή τις μεταναστευτικές ροές εναντίον της Ελλάδος.  
Μη ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των μεταναστών  στη χώρα μας,  είναι Μουσουλμάνοι. Οταν οι ομόθρησκοι του Ταγίπ Ερντογάν που κατοικούν στην Ελλάδα, ακούνε  τον Τούρκο πρόεδρο να μιλάει στον ΟΗΕ για πνιγμένους μετανάστες και παιδιά στό  Αιγαίο και ότι γι΄αυτό ευθύνονται οι   Ελληνες, αυτό αυτομάτως πυροδοτεί  μία ατομική βόμβα μέσα στην ίδια μας την Πατρίδα.
 Να θυμηθούμε τί είπε ο Τουργκούτ Οζάλ το 2008.
ΤΟΥΡΓΚΟΥΤ  ΟΖΑΛ (πρώην Πρωθυπουργός της Τουρκίας): "Δεν χρειάζεται να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες. Αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνους από την από εδώ μεριά και να τελειώνουμε πια με αυτούς". 2008: Συνελήφθησαν στην Ελλαδα 146.337 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Αν συνεχιστεί η είσοδος με τέτοιον ρυθμό, στην Ελλάδα το 2018 θα έχουμε 5.000.000 μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. θα μπορέσει άραγε να σωθεί αυτή η χώρα;
 πηγη
Αν οι προβλέψεις αυτές αφορούσαν το 2018 τώρα που είμαστε στο 2022 με τις  μεταναστευτικες ροές να συνεχίζονται, πόσοι μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες  ειναι σήμερα μέσα στη πατρίδα μας ; 
Γιατί η ΕΕ δε προστατεύει τα σύνορα της;  Μήπως παίζουν όλοι μαζί στην ίδια σκακιέρα; Μήπως το παιχνίδι που παίζεται γι΄ακόμη μια φορά είναι  ο αφανισμός  των Ελλήνων; όπως έγινε στην γη της Ιωνίας;  που γενοκτονήθηκαν 4.000.000 εκ.΄Ελληνες αδέλφια μας; Για να έχει σήμερα ο τούρκος κλεμμένη γη και να την αποκαλεί Τουρκία.   Δεν πρέπει να  ξεχνάμε την πρόσφατη Ιστορία μας, όταν η Γαλλία ήταν αυτή που άφησε όπλα στον Κεμάλ Ατατούρκ τα οποία χρησιμοποίησε λίγο μετά γενοκοτονώντας τους 'Ελληνες της Σμύρνης.
(Ο ελληνικός στρατός ύστερα από σποραδικές νίκες έως το 1921, επιχείρησε την εκστρατεία του Σαγγαρίου τον Αύγουστο του 1921 με σκοπό την κατάληψη της Άγκυρας, αλλά ανακόπηκε από τον στρατό του Κεμάλ και υποχώρησε, ενώ την ίδια ώρα οι Μεγάλες Δυνάμεις με τηλεγραφήματα συνέχαιραν τον Κεμάλ για την νίκη του.

Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου, κατόπιν παρασκηνιακών συνομιλιών, οι Γάλλοι συμφώνησαν να ακυρώσουν τη Συνθήκη των Σεβρών και να αποχωρήσουν από τη Μικρά Ασία, εγκαταλείποντας στρατιωτικό υλικό. πηγη)

Γιατί  ο τούρκος Πρόεδρος κ. Ερντογάν μας είπε πρόσφατα  να Θυμηθούμε τί έγινε στην Σμύρνη; 
Γιατί δε μιλάει κανείς;  Ούτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε  Πρωθυπουργός, ούτε Υπουργός, ούτε η ΕΕ, ούτε το ΝΑΤΟ ούτε ο ΟΗΕ κανείς. Κρύβονται όλοι πίσω από Διεθνείς Συνθήκες,  και συμφωνίες πού υπεγράφησαν χωρίς το Έθνος των Ελλήνων να παρίσταται. 

Τελικά το πρόβλημα για τα δεινά που περνάει η πατρίδα μας είναι  ότι, δεν διοικείται  από Ελληνες. Αυτό που μας έχει διδάξει η Ιστορία μας, είναι ότι είμαστε μόνοι μας. Πάντα είμασταν μόνοι μας οι Έλληνες, κι ας τα έχουμε δώσει όλα σε όλους, τον Πολιτισμό μας, τις Τέχνες, τις επιστήμες. Όλα τα μοιραστήκαμε, και πάλι θα τα μοιραστούμε γιατί αυτοί είμαστε. Αλλά είμαστε και άριστοι Πολεμιστές. Η Ελευθερία ρέει στο αίμα των Ελλήνων.  Είναι η ώρα να ενωθούμε και να δράσουμε ως Έθνος. Γιατί μόνο το Έθνος η νομική αυτή Οντότητα μπορεί να κάνει χρήση των δικαίων και δικαιωμάτων του και αυτό για να συμβεί  πρέπει το Έθνος να πάρει πίσω   το κράτος του από τους διαχειριστές.
Μόνον τότε θα μπορέσουν οι Έλληνες να διοικήσουν την ζωή τους και την πατρίδα τους, εγκαθιδρύοντας την Ελλήνων Πολιτεία  που αξίζει να ζεί και να βιώνει κάθε ελεύθερος Άνθρωπος. Είναι καθήκον της Πολιτείας να νοιώθουν ασφαλείς οι πολίτες μέσα  στην Χώρα  τους.

Τώρα οι Έλληνες έχουν την νομική εκπροσώπηση για να τους βγάλει από το τέλμα !

Επιμέλεια - Συνταξη  Αθανασία Πεκλάρη


Όλα είναι έτοιμα και περιμένουν εσένα........

  Αν θές να μάθεις με αποδείξεις πως η Ελλάδα μπορεί να περάσει στα χέρια των Ελλήνων  πάτησε ΕΔΩ

Πραγματικά γεγονότα με στοιχεία που δε τα χωράει το μυαλό σου ... ΔΕΣ ΤΑ ΕΔΩ!

 

Post a Comment

0 Comments