ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 χτυπά κοντά στο νησί της Σάμου στις 13:51

 

Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 χτυπά κοντά στο νησί της Σάμου στις 13:51
Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 χτυπά κοντά στο νησί της Σάμου στις 13:51

Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,1 χτυπά κοντά στο νησί της Σάμου στις 13:51

ΠΗΓΗ: www.volcanodiscovery.com

Ενας σεισμός μεγέθους 7,1 χτύπησε κοντά στο νησί της Σάμου, στην Ελλάδα. Ο τρόμος καταγράφηκε περίπου το μεσημέρι την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020 στις 1.51 μ.μ. τοπική ώρα, σε ρηχό βάθος 10 χλμ κάτω από την επιφάνεια.

Η εκδήλωση κατατέθηκε από το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών για τις Γεωεπιστήμες στο Πότσνταμ (GFZ), τον πρώτο σεισμολογικό οργανισμό που το ανέφερε.

Η υπηρεσία παρακολούθησής μας στο VolcanoDiscovery εντόπισε μια δεύτερη έκθεση από το Ευρωπαϊκό-Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) στην οποία αναφέρεται ο σεισμός σε μέγεθος 6,5.Εάν τα προκαταρκτικά δεδομένα σχετικά με το μέγεθος και το βάθος είναι σωστά, ο σεισμός ήταν εξαιρετικά επικίνδυνος. Έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καταστροφικές επιπτώσεις στους ανθρώπους και στις υποδομές, πιθανώς να προκαλέσει σοβαρές και ευρείες καταστροφές, ειδικά σε περιοχές κοντά στο επίκεντρο.



Αυτή η ιστορία θα ενημερωθεί σύντομα από το VolcanoDiscovery. Εάν βρίσκεστε στην περιοχή, στείλτε μας την εμπειρία σας μέσω του μηχανισμού αναφοράς μας. Αυτό θα μας βοηθήσει να παρέχουμε περισσότερες από πρώτο χέρι ενημερώσεις σε οποιονδήποτε σε όλο τον κόσμο που θέλει να μάθει περισσότερα για αυτόν τον σεισμό.

Ο σεισμός ήταν αισθητά αισθητός στην Αθήνα, πάνω από 250 χιλιόμετρα μακριά, καθώς το φως κουνάει. Στη Σμύρνη, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας, 66 χλμ. ΒΑ του σεισμού, σημειώθηκε μέτρια έως ισχυρή ανατάραξη και θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιές.
Δεν υπάρχουν ακόμη αναφορές για θύματα, αλλά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι στη Σμύρνη, πολλοί άνθρωποι έτρεξαν έξω από τα σπίτια τους με φόβο.

 Ο σεισμός έγινε αισθητός ακόμη και πολλά χλμ. Στην Κωνσταντινούπολη.


ΕΔΩ ΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΑΝ ΟΡΜΗΤΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Ενημέρωση Παρ, 30 Οκτωβρίου 2020, 13:10

Υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στην περιοχή του σεισμού. Στη Σμύρνη, το μεγαλύτερο πυκνοκατοικημένο κέντρο και ανάμεσα στα χειρότερα χτυπήματα, τουλάχιστον 20 κτίρια αναφέρθηκαν ότι έχουν καταρρεύσει μετά τον σεισμό.


Στη Σάμο, πολλά κτίρια συμπεριλαμβανομένης μιας εκκλησίας υπέστησαν επίσης σοβαρές ζημι




Πολλοί δρόμοι και τοίχοι έσπασαν. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν ακριβείς αριθμοί τραυματισμών ή θανάτων. Πρέπει να φοβόμαστε ότι αυτή η εικόνα θα αλλάξει στα χειρότερα όταν οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης βρουν χρόνο να υποβάλουν αναφορά.


Σμύρνη σοκαριστικές εικόνες από καταρρεύσεις κτιρίων #σεισμος #Σαμος





ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:


ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός της Ελλήνων Συνέλευσις στήθηκε και δομήθηκε με αξίες και αρχές και όλα τα μέλη του με όπλο την πραγματική γνώση δίνουν έναν καθημερινό πόλεμο ενάντια στο άδικο, ενάντια σε όλο αυτό το ψεύτικο σκηνικό που στήνουν καθημερινά  τα τσιράκια του καθεστώτος.  Μπορεί να τους διάλεξες Ε.ΣΥ.

Μπορεί να τους ψήφισες, αλλά μπορείς και έχεις την δύναμη να τους πετάξεις έξω από την Βουλή σου… έξω από την χώρα σου…

Μόνο εσύ Και ο καθένας μας ξεχωριστά  έχουμε αυτήν την τεράστια δύναμη ενωμένοι όλοι μαζί να αλλάξουμε τα πάντα…..

ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σε καλούμε Έλληνα πολίτη να ενημερωθείς σε ένα από τα εκατοντάδες γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις που βρίσκονται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Έλα μόνος σου να ψάξεις να γνωρίσεις τα πραγματικά στοιχεία μέσα από ΦΕΚ και αποδείξεις τι πραγματικά ισχύει και τι δεν ισχύει

Μόνος  σου  να αποφασίσεις πλέον Γνωρίζοντας ποιον δρόμο θα διαλέξεις….. κι όταν γνωρίσεις την αλήθεια  που χρόνια  τώρα  σου έκρυβαν είμαι σίγουρη ότι θα διαλέξεις το πιο δίκαιο και σωστό δρόμο.

Μονόδρομος η Ελλήνων Συνέλευσις

ΔΙΣΚΟΥ ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗ ΒΙΒΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

E.Σ.Υ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +447801476041

https://www.e-synews.gr/wp/


Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


Start at

Post a Comment

0 Comments